CAD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAS kan uw elektro tekenwerk geheel verzorgen, dit kan van digitalizeren tot het volledig engineeren . Er wordt gebruik gemaakt van het IGE-XAO Caddy© tekenpakket. Dit is een flexibel database geörienteerd CAD pakket, speciaal ingericht voor elektrotechnische toepassingen.

 

In bijna alle situaties loont het zich om uw tekeningen onder te brengen in een gestructureerde omgeving. Denk hierbij aan het sneller en efficiënter oplossen van storingen, aan het eenvoudiger implementeren van wijzigingen of aan het aanbrengen van verbeteringen aan installaties. In een aantal gevallen is het zelfs verplicht om een deugdelijk tekeningenpakket voorhanden te hebben van een elektro technische installatie.

 

De aanlevering van zelf ontworpen installaties is ook mogelijk, deze zullen dan ondergebracht worden in een digitaal project. Deze optie is ideaal wanneer U maar een beperkt aantal tekeningen vervaardigt en daarom geen grote onkosten wilt maken met de aanschaf van een CAD-pakket.

 

De aanleverwijze is geheel vrij te kiezen. Zo is het mogelijk om van een los handgetekend papier of oude calques-tekeningen een digitaal pakket te maken. Maar ook aanpassingen in bestaande digitale formaten behoort tot de opties. Er zijn geen tot weinig beperkingen van de mogelijkheden. Het resultaat is altijd een pakket in een voor de gebruiker vriendelijke tekenomgeving.

 

De tekeningenpakketten kunnen in verschillende formaten geleverd worden, op deze manier kan het pakket altijd opgenomen worden in uw huidige structuur. De meest gangbare formaten zijn:

- papieren uitgeprinte versie

- PDF-formaat digitaal bestand

- AutoCAD© -formaat digitaal bestand

- Caddy©-formaat digitaal bestand

Wanneer er afwijkende situaties of formaten gewenst zijn kan de haalbaarheid hiervan in overleg bekeken worden.

 

Gezien de grote diversiteit in de opties is het niet mogelijk standaard prijzen te vermelden voor tekenwerk. Bij interesse in deze dienst of voor meer informatie kunt U vrijblijvend contact opnemen met HAS.

 

 

Correcte tekeningen zijn het halve werk, en daarom een must voor een goede installatie!

 

 

 

 

 

 

 

© 2006 Hameleers Automation Service                                                                                  

                                                                 Laatste update : 14-02-07