Detachering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In drukke periodes is inhuren een snelle en flexibele manier om de druk weg te nemen bij uw eigen personeel. Vaak gaat deze dienst gepaard met omslachtige procedures, HAS vereenvoudigt dit principe. Door het directe en persoonlijke contact kan hiermee aanzienlijk tijd bespaard worden.

 

Een van de grote voordelen is dat er geen minimale of maximale inhuur termijnen zijn. Dit maakt het dus ook mogelijk om voor zeer korte periodes in te huren. Denk hierbij aan vervanging bij ziekte, ondersteuning bij een inbedrijfstelling of extra mankracht bij een onverwacht uitlopend project.

Voor langere termijn periodes bestaat er de  mogelijkheid om een contract op te stellen met hieraan een zeer concurrerend tarief verbonden, voor meer informatie hierover kunt U contact opnemen.

 

Tijdens de inhuur periode kan ook eigen apparatuur meegenomen worden, hierdoor hoeft er zelf geen zorg gedragen te worden voor deugdelijke apparatuur. Deze optie brengt enige beperkingen met zich mee op het gebied van software licenties.


Totaal gezien is het financiŽel vele malen voordeliger om in te huren via HAS t.o.v. de grote detacheringsclubs. Mocht er interesse zijn dan kan ik in een persoonlijk gesprek  bovenstaande nader toelichten. Neem hiervoor
contact op met HAS.

 

 

VOORDELEN :

 

- geen minimaal/maximaal termijn


- gunstige tarieven


- volledig flexibel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2006 Hameleers Automation Service                                                                                  

                                                                 Laatste update : 14-02-07